top of page
Handtekening_edited.jpg

KOSTEN MEDIATION

Kosten: Openingstijden

De kosten bestaan voornamelijk uit het honorarium van de mediator, voor de uren die zij besteedt aan de gesprekken, het voeren van telefoongesprekken en emailcorrespondentie, het lezen van relevante stukken, het opstellen van verslagen en van overeenkomsten. In sommige gevallen komt daar een vergoeding voor reistijd en reiskosten bij.


Zuiver Mediation biedt de mogelijkheid voor het hanteren van een pakketprijs – Pakket Basis Zuiver Mediation - of het verrichten van de werkzaamheden op uurtarief (EUR 175 excl. btw). Zowel pakketprijs als het uurtarief is onafhankelijk van het wel of niet bereiken van een oplossing. Bij arbeidsmediation is het gebruikelijk dat de werkgever de kosten van de mediation draagt.


Zuiver Mediation houdt de gesprekken bij voorkeur bij haar op kantoor, maar in ieder geval – indien de deelnemers niet bij Zuiver Mediation willen afspreken – op een neutrale locatie. Indien de gesprekken niet bij Zuiver Mediation op kantoor worden gehouden worden de aanvullende kosten aan de partijen doorbelast.

Kosten: Over
bottom of page