top of page
IMG_1440-2.jpg

MEDIATOR

Graag stel ik me aan u voor.

Mijn naam is Cecil Rupert – Zengerink en naast mijn passie voor het Arbeidsrecht – ik ben de trotse eigenaar van Zuiver Arbeidsrecht – heb ik een passie en fascinatie voor conflicten en dan juist daar waar het ziet op het oplossen er van.


Ik zie het als een oprechte uitdaging om als MfN-registermediator (conflict)partijen te begeleiden in het communicatieproces.
Mijn jarenlange ervaring in het juridisch/arbeidsrechtelijk 'speelveld' hebben laten zien dat ik in staat ben om vanuit een open houding en met empathisch vermogen snel, maar mèt zorg en aandacht voor de mens (achter het probleem/conflict) hem/haar weer in beweging kan brengen. Bewegen naar en in de toekomst, op een wijze die recht doet aan gevoel, beleving en ervaring. 


Mijn doel in de mediation is om de partijen te laten komen tot inzicht van ieders standpunten èn (achterliggende) belangen, met als onderliggend en nog belangrijker doel om inzichtelijk te krijgen of er gezamenlijke belangen zijn die de basis kunnen gaan zijn voor een gezamenlijk gedragen en duurzame oplossing waar beide partijen de toekomst mee in kunnen.


Tot slot belangrijk om te vermelden is dat ik ben aangesloten bij de Vereniging Arbeidsmediators Nederland (VAN); dé beroepsvereniging voor arbeidsmediators in Nederland.

Wilt u kennismaken?
Neemt u dan gerust contact met mij op.

Mediator: Diensten
Mediator: Afbeelding
bottom of page